PRIJAVA

PRIJAVNICA

JAKA STRAJNAR I Ritem, melodija, koordinacija in fokus – temelj glasbene ustvarjalnosti

Izobraževalne delavnice v skupnem obsegu štirih pedagoških ur bodo organizirane v dveh delih (dvakrat po dve pedagoški uri), potekale pa bodo v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

Ljubljana: Emona Efekta d. o. o., Stegne 21 C
Maribor: Zavod Antona Martina Slomška, Vrbanska cesta 30
Koper: OŠ Antona Ukmarja Koper, Pot v gaj 2


Registracija udeležencev se na vsaki lokaciji prične ob 14.30, posamezna delavnica pa traja od 15.00 do 16.45.

Kotizacija za dve delavnici (Boomwhackers – zabavne in uporabne glasbene cevi ter Body percussion – glasba s telesnimi tolkali) znaša 58 EUR in vključuje organizacijo delavnice, potrdilo o udeležbi v e-obliki ter blok in pisalo.

Kotizacija za eno delavnico (Boomwhackers – zabavne in uporabne glasbene cevi ali Body percussion – glasba s telesnimi tolkali) znaša 40 EUR in vključuje organizacijo delavnice, potrdilo o udeležbi ter blok in pisalo.

Plačilo kotizacije (plačnik je lahko šola ali fizična oseba) do dneva dogodka je pogoj za udeležbo. Če se srečanja ne boste mogli udeležiti, nas o odsotnosti obvestite najkasneje 1 teden pred dogodkom, po e-pošti (seminarji@modrijan-izobrazevanje.si). V nasprotnem primeru vam kotizacije ne bomo mogli vrniti.

 

Potrditveno e-sporočilo

Obračunana cena za eno delavnico oz. cena s popustom za dve delavnici bo navedena na računu/položnici, ki ga/jo boste prejeli na šolo (v obliki e-računa) oz. na domači naslov.

Izberite datum in kraj, ki vam najbolj ustrezata, ter se prijavite: