PRIJAVA
Modrijanove novice
13 december 2018

Poslanstvo sodobnega učitelja v osnovni šoli | Praktična delavnica z BRANKOM ŽUNCEM

V založbi Modrijan izobraževanje smo skupaj s priznanim predavateljem Brankom Žuncem pripravili praktično delavnico z naslovom Poslanstvo sodobnega učitelja v osnovni šoli, ki bo od 15. do 23. januarja 2019 potekala na štirih lokacijah po Sloveniji.

Na delavnici bodo udeleženci v štirih pedagoških urah spoznali praktične načine, kako učence navdušiti za učenje, jih voditi do znanja, jih naučiti razmišljati in razvijati nove ideje ter jih vzgajati v zmagovalce. Vse to na osnovi praktičnih prijemov in metod, ki so plod 20-letnih izkušenj predavatelja Branka Žunca in ki so v praksi že preverjeni in resnično delujejo. To potrjuje dejstvo, da je predavatelj z njimi v letošnjem letu v okviru predavanja Kultura zmagovalne miselnosti navdušil že več kot 2000 učiteljev.

Vabimo vas, da si program delavnice z vsemi informacijami ogledate TUKAJ.  

Prijavite se že danes!

Ne zamudite te priložnosti in se že danes prijavite na delavnico prek spletne prijavnice na naslovu www.modrijan-izobrazevanje.si/seminarji.
Število prostih mest na posamezni lokaciji je omejeno.

Stopite v stik z nami!
Za vse dodatne informacije glede delavnice smo vam na voljo na telefonski številki 01 51 34 686 (ga. Helena Kunavar) ali na e-naslovu helena.kunavar@modrijan-izobrazevanje.si.

Želimo vam prijetne decembrske dni in se veselimo srečanja z vami.