PRIJAVA
Modrijanove novice
27 november 2020

IT’S SPRINT O’CLOCK! | Serija spletnih izobraževanj

 

 

KLJUČNE PREDNOSTI SPLETNIH SREČANJ IT'S SPRINT O'CLOCK

  1. Praktični prikaz dela z novo učno serijo – z učitelji, ki učbenike Sprint že poznajo oz. uporabljajo pri pouku.
  2. Konkretni predlogi za vaše pedagoško delo. Na vsakem izmed srečanj vam bomo pokazali nekaj novega, zato je to odlična priložnost, da spoznate učno serijo v celoti.
  3. Vključevanje dodatnih vsebin in orodij, ki jih ponuja nova učna serija.
  4. Čas za diskusijo, izmenjavo mnenj, izkušenj in idej.
  5. Kontinuirano izobraževanje in podpora vam, učiteljem – osem spletnih srečanj/primerov dobre prakse.

Naslednje srečanje: 9. DECEMBER 2020 ob 16h

Da bi vsaj delček decembrske čarobnosti soustvarjali z vami, smo v prazničnem decembru na spletno srečanje It's Sprint o'clock povabili posebnega gosta. Z nami bo Andy Cowle, ki se z izobraževanji učiteljev profesionalno ukvarja že 30 let. Marsikdo ga je imel priložnost spoznati že na naših webinarjih v preteklem šolskem letu, vse ostale pa vabimo, da ga spoznate in z njim tudi poklepetate na prihajajočem spletnem dogodku.

Teaching Up Close from a Distance!
In this practical webinar, Andy will be sharing lots of tips on teaching and engaging teens remotely with a coursebook, demonstrating interaction and possibilities with the easy-to-use digital version of Sprint, a four-level English course for English language and world cultures.

Verjamemo, da vam bo Andy pričaral prijetno izobraževalno urico in vam pokazal, kako maksimalno izkoristiti vsa orodja, ki jih učna serija Sprint ponuja za poučevanje na daljavo.

Pridružite se nam torej v sredo, 9. decembra 2020, ob 16. uri.

>> PRIJAVA