PRIJAVA
Modrijanove novice
16 marec 2021

Rezervirajte si svoje mesto na webinarju Didaktični pripomočki Modri vrtiljak v 1. in 2. razredu

 

Želite popestriti pouk in motivirati učence za aktivno učenje? Pridružite se nam na spletnem predavanju in podrobneje spoznajte kompleta didaktičnih pripomočkov, s katerima boste pouk lahko obogatili in ga zastavili bolj praktično. Številne učiteljice in učitelji pri delu v razredu že uporabljajo didaktične pripomočke iz kompleta Modri vrtiljak. Vabljeni, da se nam tudi vi pridružite na Modrem vrtiljaku. Poučno, veselo in igrivo bo!

60-minutni brezplačni webinar: 31. marec 2021
Webinar z naslovom Sodoben in igriv pouk z didaktičnimi pripomočki bo vodila Tatjana Kupljenik, učiteljica z dolgoletnimi izkušnjami s poučevanjem v prvem triletju in urednica za elektronska gradiva v Založbi Rokus Klett. Predstavila vam bo širok nabor didaktičnih pripomočkov Modri vrtiljak za 1. in 2. razred in nekaj praktičnih idej, kako z njimi obogatiti pouk. Didaktični pripomočki spodbujajo h kreativnemu in ustvarjalnemu delu ter aktivnosti učencev pri pouku. Največja prednost kompletov didaktičnih pripomočkov Modri vrtiljak je v tem, da jih lahko uporabljate s katerimikoli tiskanimi gradivi ali pa samostojno, brez tiskanih gradiv

 

Udeležba je brezplačna. Vsi prijavljeni boste po zaključku webinarja prejeli tudi njegov posnetek.

Kompletu za 1. razred se v naslednjem šolskem letu pridružuje še komplet za 2. razred. Z uporabo didaktičnih pripomočkov se učenci učijo na aktiven, pa tudi bolj sproščen, igriv in zabaven način. Učitelju uporaba teh pripomočkov omogoča doseganje večje učne motivacije pri učencih, pa tudi urjenje njihovih spretnosti in samostojnosti. Učenje je na tak način bolj sproščeno in zabavno, spodbuja pa tudi trajnejše pomnjenje, saj so pripomočki zasnovani tako, da se jih lahko uporablja tudi za medpredmetno povezovanje.


Ne zamudite te priložnosti in si pravočasno zagotovite vse potrebne informacije o novostih za šolsko leto 2021/22.

V pričakovanju vaše prijave se veselimo spletnega srečanja z vami.