PRIJAVA
Modrijanove novice
04 maj 2021

Praznujte z nami | Vsak mesec ena knjiga po 30-odstotkov znižani ceni

V letu 2021 Založba Rokus Klett praznuje 30-letnico ustanovitve. Zelo smo ponosni na vse knjižne in učbeniške izdaje, ki jih pripravljamo z veliko odgovornostjo. V letu našega praznovanja vam vsak mesec za eno od knjig iz naše bogate zbirke podarjamo kar 30-odstotni popustMaja smo za vas izbrali otroško knjižno uspešnico o nadarjenem dečku, ki prav na vsakem koraku najde navdih za inovativne arhitekturne projekte.

Predstavljamo vam otroško slikanico Igi Špic, arhitekt.

Nekateri otroci gradijo gradove iz peska, drugi delajo potičke, nekateri gradijo ogromne stolpe iz kock, toda nihče ni v gradnji boljši kot Igi Špic. Škoda, da le malo ljudi ceni njegov dar, še najmanj pa njegova učiteljica, gospodična Lila. Ko že kaže, da bo moral Igi svoje orodje zamenjati za voščenke, na usodnem šolskem izletu sprevidijo, da je lahko dober arhitekt še kako koristen!

Ob izidu izvirnika je revija Time slikanico uvrstila med 10 najboljših otroških knjig. Uspešnico avtorice Andree Beaty in ilustratorja Davida Robertsa je v slovenščino zelo duhovito prepesnil vsestranski pesnik in pisatelj Matjaž Pikalo.

Iščete knjigo, ki bo očarala in zabavala tako starše kot njihove nadobudne in ustvarjalne otroke? Vas zanima zgodba o tem, kako verjeti vase in slediti svoji strasti? Vse to lahko najdete v knjigi Igi Špic, arhitekt.

 

 Redna cena: 14,70 EUR

Znižana cena: 10,30 EUR (do 31. 5. 2021)
 
Za naročilo nam pišite na narocila@rokus-klett.si


Založba Rokus Klett