PRIJAVA
Modrijanove novice
01 december 2022

Zeleni kviz: voda - prijavite se na najbolj zeleni kviz!

Tudi v letošnjem šolskem letu bomo s pomočjo Zelenega kviza spoznavali okolje, ki nas obdaja. Tokrat se bomo posvetili pomembni temi – vodi, in sicer vsem njenim pojavnim oblikam ter načinu, na katerega voda vpliva na naše življenje. Drage učiteljice in učitelji, vabimo vas, da se prijavite kot mentor in skupaj z učenci sodelujete v najbolj zelenem kvizu. Prijave zbiramo do 15. decembra 2022 preko obrazca za prijavo.

>> Obrazec za prijavo

>> Izjava staršev

>> Izjava o zbranih soglasjih in osebnih podatkih sodelujočih

>> Pravila kviza

Zeleni kviz poteka v dveh delih

Zeleni kviz poteka na spletu, in sicer v dveh delih. Prvi, izobraževalni del, vključuje usvajanje znanja in pregledovanje snovi tematskih sklopov, drugi, zaključni del kviza pa bo izveden v obliki tekmovanja.

V izobraževalnem delu Zelenega kviza se bomo posvetili vsebinskim sklopom na temo vode:

  • Od zajetja do pipe
  • Porabniki vode
  • Lastnosti pitne vode
  • Čiščenje odpadnih voda
  • Kroženje vode v naravi

Potek Zelenega kviza na temo vode

  1. Izpolnite prijavnico in predložite potrebna soglasja do 15. 12. 2022Izjava staršev in Izjava o zbranih soglasjih in osebnih podatkih sodelujočih.
  2. Po prijavi boste prejeli navodila za pridružitev Zelenemu kvizu.
  3. Vsak mesec (od decembra do marca) bo na voljo nov sklop z izobraževalno temo in nalogami za reševanje.
  4. Na zaključni kviz, ki bo potekal konec aprila 2023 na spletu, se uvrstijo vsi učenci, ki so prijavljeni na Zeleni kviz in rešijo naloge v vseh vsebinskih sklopih. Deset učencev z najboljšim rezultatom na zaključnem kvizu prejme privlačno nagrado, prvih 50 učencev z najboljšim rezultatom in njihovi mentorji pa priznanje za sodelovanje.


Piškotki

Na spletnem mestu uporabljamo piškotke za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje in zagotavljanje kakovostnih vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.Več o piškotkih